Szélvédő javítás 2018-03-01T14:01:34+01:00

Szélvédő javítás: kavicsfelverődések, repedések professzionális javítása
Gyors segítség garanciával és műbizonylattal. Kiszállással is!

technológia

Cégünk 2003 óta foglalkozik autókozmetikával. Szolgáltatásainkat kibővítve, 2014 óta szélvédő javítással is. Munkáinkat az Egyesül Államokban fejlesztett és gyártott Glass Mechanix szerszámokkal és anyagokkal végezzük.

Miért javíttassuk sérült szévédőnket?

  • A professzionális technológiának köszönhetően megmenthető az autó gyárilag beszerelt szélvédője. A lényege pedig éppen az, hogy ne kelljen megbontani azt, tehát a legjobbat. Gondolhatunk itt a behelyezett szélvédő pontosságára, ragasztóanyagára, szigetelésére, és nem utolsó sorban a minőségére. Szélvédő csere esetén ezek elvesznek. Nem beszélve az időveszteségről. Sokszor több napot is igénybe vesz ameddig nem tudjuk használni az éppen szélvédő cserés autónkat.
  • A módszer gyors, ami azt jelenti, hogy akár 15 perc alatt is elkészülhet a javítás, de egy óránál is csak nagyon szélsőséges (több sérülés, hosszabb repedések, stb.) esetekben tart tovább. Szóval megvárható.
  • Szintén fontos szempont, a költsége. Jellemzően a szélvédő javítás a szélvédő cseréjének a 10%-ba kerül.

A javítást a legszebben a minél „frissebb” sérülés esetén lehet elvégezni. Ilyenkor még nem kerül bele egyéb szennyeződés, nedvesség. De leginkább nem szalad tovább és lesz belőle egy csúnya, hosszú repedés. Éppen ezért célszerű minél előbb javíttatni, azonban ha erre nincs módunk, legalább leragasztani cellux-szal, ragasztószalaggal, matricával, hogy tiszta és száraz maradhasson a javításig.

Fontos még, hogy amikor nagyobb hőmérséklet különbség van az autóban és azon kívül – nyáron a klíma, télen a fűtés miatt – szintén veszélynek van kitéve a még csak kavicsfelverődéses sérülés, mert emiatt, nagy a valószínűsége a repedésnek, továbbrepedésnek. A padkák, járdaszegélyek, kátyúk kerülendőek szélvédő probléma esetében.

Állunk rendelkezésükre!

Gyulay Zoltán cégvezető

MIÉRT MINKET VÁLASSZ?

  • Minden sikeresen elvégzett munkánkra örök garanciát vállalunk.

  • A Glass Mechanix technológiával nemcsak egy 100, hanem még a 200 forintosnál nagyobb sérüléseket is biztonságosan javítjuk.

  • Nem kell tovább kerülnie a padkákat, járdaszegélyeket, kátyúkat a szélvédő sérülékenysége miatt.

  • Munkáinkat a Nemzeti Közlekedési Hatóság jóváhagyásával végezzük.

Szélvédő javítás közben

Korábbi szélvédő javításaink